ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійНа львів'ян чекають транспортні незручності

На львів'ян чекають транспортні незручності

Від сьогодні у Львові через ремонт на 10 днів перекрили вулицю Авіаційну. Втім, місцева влада заздалегіть попереджає, що це не єдині транспортні незручності, з якими доведеться найближчим часом стикнутись жителям міста.

У Львові по вулиці Авіаційній, на ділянці від каплиці «Пам’яті Скнилівської трагедії» до станції «Скнилів» (кінцева зупинка тролейбуса №7), триває ремонт дорожнього полотна. У зв’язку із цим, від сьогодні до 10 червня по даній вулиці буде перекрито рух транспорту. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як розповів заступник директора з руху КП «Львівелектротранс» Олег Білокурий, після проведення ремонту рух, тролейбусного маршруту №7 буде відновлено до Скнилова. Слід зазначити, що від завтра у Львові працюватиме ще один трамвайний маршрут – №11, який сполучатиме вокзал з Польським консульством та центром міста.

У Львові розпочався період активного ремонту вулиць, тому транспортні незручності для жителів міста на цьому не припиняться. Вже зараз у місті ремонтують вулиць Січових Стрільців, проспект Червоної Калини та Горбачевського.

«З понеділка починаємо ремонт на Варшавській-Тунельній і далі. Червень-липень будуть певні незручності. але немає іншого варіанту робити ремонти доріг крім того, що треба перекривати вулиці», - зазначив міський голова Андрій Садовий. 

 
Коментарі (0)