ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійНа одеському узвозі «поселиться» стріт-арт

На одеському узвозі «поселиться» стріт-арт

Незабаром, в Одесі буде упорядковано підпірну стіну одного з узвозів. В рамках благоустрою вона буде оформлена в стилі «стріт-арт».

В Одесі заплановано ряд заходів з благооблаштування Карантинного узвозу. Підпірна стіна буде оформлена в стилі «стріт-арт», а територія і об'єкти вздовж стіни будуть упорядковані. Про це повідомили в прес-службі Одеської міської ради. У повідомлені також зазначалось, що дерева та зелені насадження, розташовані вздовж Карантинного узвозу, будуть обрізані і приведені в належний стан.

Роботи будуть виконуватися комунальними службами міста. Закінчити роботи з благоустрою Карантинного узвозу планують в середині жовтня 2014 року за умови сприятливої погоди.

Зокрема, в Одесі вже реалізовано низку знакових проектів у стилі стріт-арт. Це і найбільша картина стріт-арт в Україні на розі Катерининської та Єврейської, фасад одеського будиночка на вулиці Бєлінського, стіни навколо стадіону школи №4, технічні пункти міських електромереж та ін. об'єкти на території міста.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Львові активісти прикрасили пішохідні переходи попереджувальними написами. «Подивись ліворуч», «Подивись праворуч» - закликають тепер містян «зебри».

 
Коментарі (0)