ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняНа Одесу чекають відключення води

На Одесу чекають відключення води

У Одесі 10 та 11 березня буде припинено водопостачання у низці будинків у кількох районах міста. Це спричинено необхідністю проведення ремонтних робіт на міських водогонах.

У Одесі 10 та 11 березня тимчасово буде припинено водопостачання низці будинків на деяких міських вулицях. Причиною відключень води є необхідність проведення робіт на водопроводі. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Одеської міської ради.

Так, 10 березня  через необхідність проведення робіт з підключення водопроводу на вуглі вул. Багрицького та Луганської  води не буде у будинках по вул. Багрицького та Хвойного провулку.

В ніч з 10 на 11 березня  подачу води буде припинено у будинках в Київському, Малинівському та Приморському районах міста. Водопостачання припинять через необхідність заміни частини водопроводу по вул. Авіаційній.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, жителі Донбасу скаржаться на незвичний запах води, який нагадує запах риби. Причиною цього є сезонний розвиток діатомових водоростей. Такі зміни в якості води пояснюють відсутністю потрібних реагентів для позбавлення побічних запахів. Однак, вода проходить всі необхідні очистки.

 
Коментарі (0)