ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійНа одному із мостів Запоріжжя з’явиться світло

На одному із мостів Запоріжжя з’явиться світло

Один із запорізьких мостів вирішили освітити. Тамтешня влада заявляє, що проїжджа частина буде освітлена на 100%. Наразі системи там зношені.

У Запоріжжі реконструюють системи зовнішнього освітлення на проїжджій частині Преображенського мосту через Старий Дніпро. Адже попередні лінії вуличного освітлення на мосту були зруйновані та зношені. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Запорізької міської ради.

«Частину робіт з реконструкції вже виконана. На даному об'єкті змонтовано 24 світлодіодних світильника, також прокладено 770 метрів самонесучого ізольованого проводу», - зазначають у міськраді.

Крім цього, комунальники відзначають і кращу якість освітлення нових світильників та довший термін експлуатації – до 10 років, що відповідно економить кошти.

«Планується, що до кінця червня роботи будуть завершені. Освітленість проїжджої частини мосту буде забезпечена на 100%», - зазначається у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові по вулиці Тимурівців, Заводу «Комсомолець і біля школи №97 встановили світильники. Для облаштування зовнішнього освітлення було встановлено 104 опори.

 
Коментарі (0)