ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійНа вулицях Харкова стане світліше

На вулицях Харкова стане світліше

У Харкові по вулиці Тимурівців, Заводу «Комсомолець і біля школи №97 встановили світильники. Для облаштування зовнішнього освітлення було встановлено 104 опори.

У Харкові мережі зовнішнього освітлення реконструювали на вул. Тимурівців, біля школи №97 і на вул. Заводу «Комсомолець». Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міськради.

Як повідомили в Департаменті комунального господарства, світильники встановили вздовж проїжджої частини та тротуару на вул. Тимурівців (від будинку №144/2 по вул. Академіка Павлова до будинку №47 по вул. Гвардійців Широнінців), біля школи №97 по вул. Гвардійців Широнінців, 5г, а також на вул. Заводу «Комсомолець» (від будинку №29 до будинку №36а). 
 
«Для облаштування зовнішнього освітлення було встановлено 104 опори і 127 світильників потужністю 100 Вт. Для живлення мереж зовнішнього освітлення змонтовано 2,57 км повітряної мережі», – йдеться в повідомленні. 
 
Зазначимо, всього в цьому році з урахуванням вищевказаних об'єктів встановлено 965 опор, 1 тис. 184 світильника, при цьому змонтовано понад 27 км мереж зовнішнього освітлення.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Харків планує витратити понад 440 млн грн в рамках підготовки до опалювального сезону 2015-2016 років. Про це повідомив директор Департаменту комунального господарства Віктор Кітанін. За його словами, 308 млн грн з цієї суми виділяється з міського бюджету, інші кошти - власні кошти підприємств.
 
Коментарі (0)