ГоловнаВибір редакціїТранспортНа одному з тролейбусних маршрутів Києва «поставили хрест»

На одному з тролейбусних маршрутів Києва «поставили хрест»

У роботі столичного громадського транспорту зміни. Зокрема, киян попереджають, що впродовж кількох днів не працюватиме один із тролейбусних маршрутів міста.

У Києві на два дні призупинить свою роботу тролейбусний маршрут №7. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«У зв’язку з проведенням робіт з укладання верхнього шару асфальтобетонного покриття на проспекті Перемоги, на ділянці від шляхопроводу в районі станції метро «Святошин» до вулиці Невської з 6:00 години  4 жовтня до 5:00 годину 6 жовтня 2014 року рух тролейбусного маршруту №7 буде тимчасово призупинено» - йдеться у повідомленні.  

При цьому зауважується, що у цей час буде організовано рух автобусів маршруту №7ТР трасою тролейбусного маршруту №7: вул. Чорнобильська – вул. Феодори Пушиної – просп. Академіка Палладіна – просп. Перемоги – станція метро «Шулявська» – просп. Перемоги – вул. Чорнобильська.

«Власники місячних проїзних квитків, придбаних для проїзду в тролейбусі, зможуть скористатися ними у автобусах маршруту №7ТР» - наголошується у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, сьогодні з 6:00 до 24:00 рух автотранспорту на проспекті Перемоги обмежено в 1-4 смугах руху на ділянці від ст. м. «Святошин» до ст. м. «Нивки» у напрямку в’їзду в місто. А завтра з 06:00 до 5:00 6 жовтня - в 1-4 смугах руху у напрямку виїзду з міста на ділянці від ст. м. «Нивки» до ст. м. «Святошин».

Катерина Ляшевська

 
Коментарі (0)