ГоловнаНовини ЖКГПодіїНа початку тижня в Україні очікується потепління

На початку тижня в Україні очікується потепління

На початку тижня в Україні очікується потепління, а потім знову повернуться опади, це розповіла синоптик Наталія Діденко в Facebook.
На початку тижня в Україні очікується потепління, а потім знову повернуться опади, це розповіла синоптик Наталія Діденко в Facebook.
 
За словами синоптика, 11 грудня ситуація стабілізується, однак будуть і опади.
 
"Вночі дощ і сніг - на сході. Завтра вдень - на заході, до вечора опади знову дійдуть до півночі і центру. Південь протримається без дощу або мокрого снігу. Вітер з південного заходу, поривчастий, колючий, неприємний і сильний. Температура повітря найближчій вночі 0-5 градусів морозу, на півдні та сході 0-4 тепла. Завтра вдень + 1 + 6 градусів, на Заході і півдні + 4 + 9 градусів ", - розповідає Наталя Діденко.
 
Наталія Діденко зазначила, що на дорогах буде мокро, слизько і подекуди ожеледиця.
 
"У Києві в понеділок трохи вщухне, але завтра до вечора є ймовірність опадів, правда, невеликих. На найближчу ніч температура знизиться до -3 градусів, вдень у понеділок підвищиться до +3 градусів", - додала вона.
 
Також синоптик повідомила, що погода 12 грудня буде "чудовою, хоча і вітряної".

"Відчутно потеплішає, ніяких опадів і навіть вийде сонце, якщо туман не сяде. Заплануйте собі щось хороше на вівторок. Тому що потім знову, якщо не дощ, так сніг", - підсумувала Наталія Діденко. 

 
Коментарі (0)