ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа Полтавщині полюють на нелегальних перевізників

На Полтавщині полюють на нелегальних перевізників

Полтавська облдержадміністрація веде боротьбу з нелегальними перевізниками

Головавтотрансінспекція у Полтавській області, провела перевірку 1860 транспортних засобів нелегальних перевізників, внаслідок якої виявлено більше 800 порушень чинного законодавства, складено близько 440 актів, винесено 383 постанови про застосування фінансових санкцій, та накладено штрафні санкцій на суму близько 640 тис. грн, з яких 625 тис. грн сплачено до бюджету.

Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Полтавської обласної державної адміністрації.

Схожі перевірки здійснюють співробітники ДАІ, однак за словами заступника начальника управління ДАІ УМВС у Полтавській області Ігора Палієнко, вони не можуть вживати більш жорстких та радикальних заходів адміністративного впливу. Зокрема пан Палієнко поскаржився на відсутність в області штрафних майданчиків.

Однак уже найближчим часом пройдуть спільні рейдові перевірки за участю представників ДАІ, Головавтотрансінспекції та Полтавського міськвиконкому.

Перевізникам, які хочуть здійснювати свою діяльність в правовому полі, Департамент  промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації рекомендує брати участь у конкурсі на здійснення перевезень на внутрішньообласних та міжобласних маршрутах.

 
Коментарі (0)