ГоловнаНовини ЖКГТранспортЯкість львівських автоперевезень розглядатимуть під мікроскопом

Якість львівських автоперевезень розглядатимуть під мікроскопом

У Львові перевірятимуть якість надання послуг автоперевізниками.

Під час першого засідання комісії з перевірки виконання умов договору автомобільними перевізниками було погоджено графік перевірок, з яким наразі ознайомлено усіх перевізників міста Лева.

Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради посилаючись на місцеве управління транспорту та зв’язку.

«Після засідання комісії усім перевізникам були скеровані листи з графіками перевірок з проханням забезпечити безперешкодний допуск членів комісії на територію підприємств», - зазначив Андрій Білоус, заступник начальника управління транспорту та зв’язку.

Відтак, члени комісії будуть проводити перевірку випуску транспортних засобів на лінію, роботу диспетчерської служби (використання GPS-навігації), роботу технічної служби (перевірка технічного стану транспортних засобів), передрейсового медичного огляду, санітарного стану транспортних засобів, розміщення зовнішньої та внутрішньої реклами.

Перша перевірка відбудеться 22 та 23 січня о 05.00 на АТП №1. 29 та 30 січня буде перевірено ПАТ ЛАТП 14630, 5 та 6 лютого – ТзОВ «Фіакр-Львів», 12 та 13 лютого – ТзОВ «Міра і К». Усі перевірки здійснюватимуть на ранкових випусках – о 05.00.

 
Коментарі (0)