ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійНа пішохідному «мосту Кличко» з'явилися нові пошкодження

На пішохідному «мосту Кличко» з'явилися нові пошкодження

У Києві на пішохідно-велосипедний мосту, який в народі називають "мостом Кличко" утворилася тріщина і значно ослабли троси

У Києві на пішохідно-велосипедний мосту, який в народі називають "мостом Кличко" утворилася тріщина і значно ослабли троси, повідомляє столичне видання Інформатор.

Як можна побачити на фотографіях, тріщина шириною близько сантиметра з'явилася на крайній опорі перила з боку Володимирської гірки. Внаслідок цього, мабуть, опора нахилилася, втративши зчеплення з підставою а троси, які стягують інше огорожу, ослабли і провиснули. Крім цього, видно зазори і з іншого боку кріплення, які врізані в парапет.

Через що це сталося і чи впливає це на зниження стійкості шляхопроводу - невідомо.

Нагадаємо, раніше вже повідомлялося, що скляні панорамні панелі, які є особливістю даного моста, постійно тріскаються, через що пішоходам не дозволяють по ним ходити. Експерти в галузі архітектури вважають, що при будівництві моста був допущений ряд грубих прорахунків, через яких експлуатація моста може бути сильно утруднена. Зокрема, не витримані вимоги щодо жорсткості конструкції в місцях установки скляних вставок. Міст деформується в цих місцях і скло тріскається, оскільки має жорстке зчеплення з підставою, від якого передаються підвищені навантаження.

 

 
Коментарі (0)