ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійНа ремонт столичних парків витратять 5,3 мільйона гривень

На ремонт столичних парків витратять 5,3 мільйона гривень

«Київзеленбуд» оголосив ряд тендерів на ремонт столичних парків на загальну суму 5,29 млн. грн.

«Київзеленбуд» оголосив ряд тендерів на ремонт столичних парків на загальну суму 5,29 млн. грн. Дізнайтеся в Інформатор Гроші, в яких парках до кінця року укладуть нову плитку, облаштують дитячі майданчики і озеленять територію.

Голосіївський район

Капітальний ремонт скверу на вул. Маршала Якубовського, 2-Г обійдеться «Київзеленбуду» в 1 млн. 80 тис. 568 грн. На цю суму підрядник повинен буде укласти 482 кв. м. тротуарної плитки і встановити по краях поребрики. Крім цього, в сквері встановлять по 13 паркових лавок і урн до кінця цього року.

Дарницький район

На ремонт парку «Привокзальний» планується витратити 1 млн. 443 тис. 670 грн. На проїжджій частині покладуть бруківку, встановлять бордюр і поребрики. Підрядник також облаштує спеціальні кишені під паркові лави та урни, і укладе там тротуарну плитку. В комплекс робіт входить і підготовка грунту під посів газонної трави (1 375 кв. М.). Роботи з облаштування парку завершать до 31 грудня 2019 р

До кінця цього року також відремонтують сквер на Харківському шосе, 59-65. Вартість ремонту - 1 млн. 361 тис. 609 грн. У сквері покладуть нову тротуарну плитку, встановлять бордюр, поставлять по 5 крамничок і урн. На дитячому майданчику покладуть гумове покриття і встановлять гумовий антітравматіческій бордюр. Крім цього, на майданчику з'явиться карусель «Волошка» і маленька пісочниця.

Озеленення парку також входить в комплекс робіт: підрядник висадить 12 дерев, 40 листяних кущів, 360 кущів для створення живоплоту, а також посіє партерні, мавританські і звичайні газони.

Солом’янський район

За 1 млн. 408 тис. 619 грн. відремонтують сквер на вул. Глінки, 6. До кінця грудня підрядник відновить дорожнє покриття тротуарів, встановить по 7 крамничок і урн. На спортивному майданчику підрядник встановить гімнастичний комплекс «Квест». У сквері також висадять 21 дерево та 60 кущів, посіють партерні, мавританські і звичайні газони.

 

 
Коментарі (2)
Коля Пухов
20 Жовтня 2019 p. 21:01
Тепер у кожному парку є церквушка, а у великих парках їх по дві і більше. Релігійні люди несуть у церквушки свої гроші, отже, дають комусь досить легкий і немаленький дохід...
Коля Пухов
20 Жовтня 2019 p. 21:08
Прямі лавки замінять на непрямі та/або долаштують до них поручнів, щоб напродуковані державою бомжі не могли на лавках ночувать.