ГоловнаНовини ЖКГПодіїНа розселення аварійного будинку у Фастові виділили 14 млн грн

На розселення аварійного будинку у Фастові виділили 14 млн грн

Уряд виділив 14 млн грн із Резервного фонду державного бюджету на придбання нового житла мешканцям аварійного будинку у Фастові, які потребують відселення.
На вчорашньому засіданні Уряд виділив 14 млн грн із Резервного фонду державного бюджету на придбання нового житла мешканцям аварійного будинку у Фастові, які потребують відселення. 
 
Проект відповідної постанови ініційовано і розроблено Мінекономрозвитку, про це повідомляє прес-служба Кабміну.
 
Нагадаємо, що 14 грудня 2018 року у місті Фастів у квартирі на 4-му поверсі п’ятиповерхового будинку по вулиці Садовій стався вибух. Згідно з попередніми висновками Державного науково-дослідного інституту будівельних конструкцій від 18 грудня 2018 року, 30 квартир цього будинку сьогодні непридатні для експлуатації і потребують відселення.
 
Згідно з ухваленою Урядом постановою Мінфін має здійснити переказ зазначених коштів із Резервного фонду держбюджету Київській облдержадміністрації, яка протягом 2 тижнів має погодити із Мінекономрозвитку, Мінрегіоном та Мінфіном перелік усіх необхідних бюджетних витрат для розселення постраждалих від надзвичайної події громадян.
 

Також у постанові визначено, що до 20 грудня 2019 року Київська облдержадміністрація має подати Мінекономрозвитку, Мінфіну та Державній казначейській службі звіт про використання виділених коштів на нове житло для постраждалих. 

 
Коментарі (0)