ГоловнаНовини ЖКГПодіїНа сайті КП «Вінницяміськтеплоенерго» з'явилася інтернет-форма для звернень споживачів

На сайті КП «Вінницяміськтеплоенерго» з'явилася інтернет-форма для звернень споживачів

На підприємстві розповіли, що із вже отриманих звернень частіше запитують щодо нарахувань за послугу з гарячого водопостачання за наявності квартирного приладу обліку.
На сайті КП «Вінницяміськтеплоенерго» є можливість залишити свої звернення до підприємтсва. Інтернет-форма доступна за посиланням: http://vmte.vn.ua, повідомляє прес-служба підприємства.
 
На підприємстві розповіли, що із вже отриманих звернень частіше  запитують щодо нарахувань за послугу з гарячого водопостачання за наявності квартирного приладу обліку. 
 
«Шановні споживачі, якщо Ви встановлюєте індивідуальний прилад обліку гарячої води, знайте, що в обов’язковому порядку його потрібно зареєструвати. Також прилади повинні проходити періодичну повірку (відповідно до Закону України Про метрологію та метрологічну діяльність). Детальну інформацію про реєстрацію приладу обліку можете отримати, звернувшись у групу по роботі з населенням нашого підприємства за номером тел.: 46-03-45. 
 
Звертаємо Вашу увагу, якщо ж лічильник незареєстрований або вчасно неповірений, то нарахування будуть здійснюватися відповідно до показників загальнобудинкового приладу обліку (згідно із Постановою КМ України №630) або ж за нормативом. Також не забувайте передавати показники Ваших індивідуальних лічильників до 31 числа щомісяця, щоб ми змогли зробити коректні нарахування» - відповіли в прес-службі підприємства.   
 
Коментарі (0)