ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійНа установку флагштоків місцеві влади вже витратили 150 млн гривень

На установку флагштоків місцеві влади вже витратили 150 млн гривень

Найбільшу суму за установку флагштока витратили в Харкові - 24,5 млн грн. Крім власне встановлення флагштока, підрядник повинен виконати за цю суму благоустрій частини парку
Цього року місцеві органи влади оприлюднили в «Прозорро» 16 договорів про роботи, пов'язаних з монтажем флагштоків, на загальну суму 156 310 000 гривні, про це повідомляють Наші гроші.
 
Найбільшу суму за установку флагштока витратили в Харкові - 24,5 млн грн. Крім власне встановлення флагштока, підрядник повинен виконати за цю суму благоустрій частини парку. Поспіль отримало ТОВ "Інжинірингова компанія Планета Буд" Сергія Мошенського. Вартість самого флагштока невідома, адже підсумкова відомість ресурсів і кошторису не оприлюднені. Місцеві медіа писали, що харківський флагшток буде найвищим не тільки в Україні, а й у всій Європі - 101 м.
 
У Броварах встановлять флагшток за 20,77 млн ​​грн. Угода уклали з ТОВ "Пан-Югстрой". Сам флагшток висотою 72 м в комплекті з усім необхідним коштував 4,16 млн грн без доставки і ПДВ, але разом з ним потрібно облаштувати майданчики, доріжки, лавки, урни, освітлення та озеленення.
 
У Житомирі флагшток встановлять за 13,74 млн грн. Сквер на Соборній Площі реконструює ТОВ "УК" Комфорт-Буд ". Місцеві медіа писали, що роботи розпочалися до підписання угоди. Флагшток висотою 50 м в комплекті з усім необхідним обійдеться в 2,85 млн грн без доставки і ПДВ. Крім того, реконструкція включає загальнобудівельні роботи, облаштування інженерних мереж, озеленення тощо.
 
У Ніколаевана замовили установку флагштока висотою 72 метра і облаштування території біля нього за 13,5 млн грн.
 
У Полтаві аналогічні роботи з установкою флагштока висотою 50 метрів обійдуться в 12,04 млн грн.
 
Львів замовив флагшток такої ж висоти з благоустроєм навколишньої території за 12,02 млн грн, а Чернівці - за 10,74 млн грн.
 
У Краматорську на установку флагштока висотою 80 метрів разом з реконструкцією фонтану витратять 11,17 млн ​​грн.
 
У Кривому Розі за флагшток висотою 72 метра разом з благоустроєм території - 8,09 млн грн.
 
У Вінниці установка флагштока в 50 метрів з облаштуванням території обійшлася в 6,97 млн ​​грн.
 
У Сумській, Тернопільській, Одеській та Херсонській ОДА сказали, що встановлювати високі прапори будуть без залучення бюджетних коштів.
 

У минулому році в Києві побудували флагшток Державного прапора України висотою 90 метрів. Спочатку на ці цілі планувалося витратити 47,51 млн грн бюджетних коштів, але в підсумку роботи оплатили благодійники. 

 
Коментарі (0)