ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаНа Івано-Франківщині «відрізали» світло чотирьом районам

На Івано-Франківщині «відрізали» світло чотирьом районам

На Івано-Франківщині сьогодні без світла залишилося близько 20 населених пунктів у 4 районах області. Це спричинено погодними умовами та застосуванням аварійних відключень електроенергії.

У Івано-Франківській області відключили електропостачання у 4 районах. Таке розпорядження надійшло від диспетчера ДП «НЕК «Укренерго», повідомляє прес-служба «Прикарпаттяобленерго».

Так, у ніч з 12 на 13 грудня, через погіршення погодних умов, без електрики  залишилося близько 20 населених пунктів області.

«Сильний вітер, що бушував на теренах області протягом ночі 12-13 грудня, спричинив вимкнення світла у 20 населених пунктах у Долинському,Рожнятівському, Косівському, Богородчанському районах та Яремчанській зоні. На місцях аварій працюють оперативно-виїзні бригади ПАТ «Прикарпаттяобленерго», - йдеться у повідомленні.

Зауважимо, що через погіршення погодних умов енергетики регіону просять споживачів бути максимально обережними у поводженні із електроприладами та електромережами.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «НЕК «Укренерго»  ввела нові графіки аварійних відключень. Зокрема, відключатимуть електроенергію з 8:00 до 11:00 та з 16:00 до 22:00. Так, через низьку ефективність обмежень потужностей компанія прийгяла рішення проводити аварійні відключення в обсязі 3119МВт на добу.

 
Коментарі (0)