ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНа вихідних у Львові електричка впала з моста на автодорогу

На вихідних у Львові електричка впала з моста на автодорогу

У Львові 2 липня близько 10.30 на перехресті вул. Курмановича – Рудненська порожня електричка в складі шести вагонів при перестановці з колії №19 на колію №13 зіткнувся із тупиковою призмою. Унаслідок зіткнення головний вагон з'їхав на автодорогу, пошкодивши при цьому електричну опору колії та

У Львові 2 липня близько 10.30 на перехресті вул. Курмановича – Рудненська порожня електричка в складі шести вагонів при перестановці з колії №19 на колію №13 зіткнувся із тупиковою призмою. Унаслідок зіткнення головний вагон з'їхав на автодорогу, пошкодивши при цьому електричну опору колії та металеві поручні моста. Другий вагон зійшов із рейок передньою парою коліс.

Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили у прес-службі ГУ МНС у Львівській області.

Як зазначено в повідомленні, загиблих і травмованих немає, затримки руху залізничного транспорту не було. Працівники Державної автомобільної інспекції тимчасово призупинили рух автомобільного транспорту та спрямували його на інші вулиці.

О 16.00 аварійна бригада Державного територіального галузевого об'єднання «Львівська залізниця» відтягнула вагон до вагоноремонтного депо. Причини події з'ясовуються.

На місці працювала оперативна група Головного управління Міністерства надзвичайних ситуацій у Львівській області.

potyag_2

 
Коментарі (0)