ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійНа Вінниччині триває робота зі створення ОСББ

На Вінниччині триває робота зі створення ОСББ

Між тим Вінницькою міською радою та Міжнародною Фінансовою Корпорацією (IFC) підписано угоду про співпрацю щодо сприяння розвитку ОСББ, у ході реалізації якої відкрито Ресурсний центр з підтримки створення ОСББ.

Протягом 2011 року у Вінницькій області створено 67 об’єднань співвласників багатоквартирних житлових будинків (ОСББ). На даний час на Вінниччині їх налічується  371.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Вінницької ОДА.

З метою формування виваженої громадської позиції та сприяння створенню ОСББ в області проводиться активна рекламна компанія та роз’яснювальна робота з питання створення таких об’єднань.

Між тим Вінницькою міською радою та Міжнародною Фінансовою Корпорацією (IFC) підписано угоду про співпрацю щодо сприяння розвитку ОСББ, у ході реалізації якої відкрито  Ресурсний центр з підтримки створенню ОСББ.

Нагадаємо 2011 році в Харківській області було створено 103 нових ОСББ, що в 1,5 рази більше, ніж у 2010 році, і на 8 ОСББ більше, ніж було заплановано. 

Серед областей України за рівнем виконання плану зі створення ОСББ Харківщина в 2011 році посіла друге місце. Про це 19 січня під час прес-конференції повідомив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)