ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійНа вулиці Харкова повертається світло

На вулиці Харкова повертається світло

Комунальники Харкова встановили на вулицях міста нові світильники. Де саме проходили роботи - прозвітували у міській раді.

У Харкові реконструювали мережі зовнішнього освітлення біля школи №143 по вул. Тимурівців, 21а, вул. Першої Поперечної і ряді інших вулиць. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Як повідомив директор Департаменту комунального господарства Віктор Кітанін, біля школи було встановлено 44 опори і 37 світильників, змонтовано близько 1 км повітряної мережі.
 
Віктор Кітанін підкреслив, що до 1 вересня у місті планують реконструювати мережі зовнішнього освітлення на території всіх міських шкіл та дитячих садків.
 
Крім того, вчора з'явилося світло на вул. Першої Поперечної, а також в мікрорайоні, обмеженому вул. Височиненко, Салтівським шосе, вул. І. Камишева, вул. Першої Поперечної. Там встановили 23 опори і 50 світильників, змонтували понад 1 км повітряної мережі. Також там встановили GSM-термінал для віддаленого управління мережами зовнішнього освітлення.
 
Віктор Кітанін зазначив, що світильники - енергоефективні та антивандальні. Термін їх експлуатації - близько десяти років.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Харкові за майже 3 місяці 2015 року було викрадено понад півсотні кришок каналізаційних люків. Крім цього, в місті фіксують і інші акти розкрадання та пошкодження об'єктів благоустрою.
 
Коментарі (0)