ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоНа Запоріжжі з'явилося 30 «доступних квартир»

На Запоріжжі з'явилося 30 «доступних квартир»

На Запоріжжі зведено будинок за програмою «Доступне житло»

У районному центрі Михайлівка Запорізької області зведено будинок, у рамках програми «Достпуне житло». Двоє новоселів уже отримали ключі від квартир. Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Запорізької облдержадміністрації.

Як повідомив голова Михайлівської райдержадміністрації Сергій Передерій: «Усього в будинку 30 квартир. Вистачає й охочих їх придбати. Наразі ще кілька родин проходять процедуру оформлення кредиту, яка є досить тривалою і непростою».

Забудовник звів п’ятиповерховий об’єкт за вісім місяців. Будинок утеплений за сучасними технологіями, кожна квартира обладнана індивідуальним опаленням. А вартість житлової площі навіть нижча за нормативну для сільської місцевості – 3,8 тис грн. за кв. м.

Первинний внесок - 15% від вартості житла  для покупців, наприклад, однокімнатної квартири площею 34 кв.м  у цьому будинку становить 19,6 тис грн. При цьому 10% від неї  буде сплачено за рахунок коштів Запорізького обласного бюджету. Решту суми власник житла буде погашати протягом 15 років – по 789 грн. щомісячно. 

 
Коментарі (0)