ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГЗапоріжжя підготували до наступаючих морозів

Запоріжжя підготували до наступаючих морозів

Комунальні підприємства Запоріжжя звітують про своєчасну та повну готовність міста до опалювального сезону

Адміністрація концерну «Міські теплові мережі» повідомляє, що теплове господарство Запоріжжя готове до початку опалювального сезону.

Налагоджено і підготовлено до роботи обладнання котелень, теплових мереж, готові спецтранспорт і спецтехніка. Придбаний необхідний запас твердого палива.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Запорізької міської ради.

Були затверджені графіки гідравлічних випробувань і планових зупинок на ремонт. У всіх районах обласного центру провели випробування теплових мереж, які дозволяють виявляти та своєчасно усувати значну кількість пошкоджень.

За інформацією концерну, також для усунення аварійних ситуацій, які можуть виникнути, закуплений необхідний запас матеріалів та устаткування.

Робочі концерну також, виконали ремонтні роботи по заміні найбільш аварійних магістральних теплових мереж міста. Після завершення робіт фахівці концерну провели благоустрій території.

Також в рамках підготовки до опалювального сезону, міське КП «Основаніє», підготувало житловий фонд обласного центру до зими.

Робітники підприємства відремонтували ділянки м'якої покрівлі загальною площею більше 475 кв. м в десяти житлових будинках міста. Ремонт ділянок шиферної покрівлі загальною площею більше 70 кв. м був виконаний у восьми житлових будинках. Також було відремонтовано кілька надпод'ездних козирків. 

 
Коментарі (0)