ГоловнаНовини ЖКГПодіїНАБУ завітали з обшуком до НКРЕКП

НАБУ завітали з обшуком до НКРЕКП

Детективи Національного антикорупційного бюро України прийшли з обшуком до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.
Детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) прийшли з обшуком до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. 
 
Таку інформацію підтвердили в прес-службі комісії, повідомляє Українська енергетика.
 
“Сьогодні проводився обшук. Комісія виконує усі законні вимоги слідчих. Комісія і раніше надавала усі документи та усі коментарі стосовно справи, по якій ведеться розслідування. Розраховуємо на об'єктивність та неупередженість”, - заявили у прес-службі НКРЕКП.
 
За словами прес-служби, Нацкомісія працює в штатному режимі та співпрацює в рамках законодавства з правоохоронними органами, зокрема з НАБУ.
 
Адвокат Нацкомісії Ірина Одинець вважає, що обшук пов'язаний з розслідуванням по формулі “Роттердам+”, яке НАБУ веде вже два роки. За її словами, слідчі дії проводять 11 детективів НАБУ.
 
“Слідчі дії відбуваються тільки в кабінетах декількох співробітників, які не є членами комісії. Робота комісії не заблокована. На мою думку, обшук це спроба виправдати роботу 50 детективів НАБУ, які безрезультатно розслідують справу "Роттердам+" вже два роки”, - заявила Одинець.
 
Коментарі (0)