ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаНацкомпослуг закликає обговорити ліцензійні умови постачання тепла

Нацкомпослуг закликає обговорити ліцензійні умови постачання тепла

Нацкомпослуг 4 травня оприлюднила проект регуляторного акта – постанови Комісії «Про затвердження ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії»

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, 4 травня оприлюднила проект регуляторного акта – постанови Комісії «Про затвердження ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії».

Відповідне повідомлення міститься на офіційному веб-порталі Комісії.

Проект постанови розроблено Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг на виконання вимог Законів України «Про державне регулювання у сфері комунальних послуг», «Про теплопостачання» та «Про ліцензування певних видів господарської діяльності».

Документ спрямований на встановлення чітких вимог та правил провадження ліцензійної діяльності суб’єктами господарювання, які провадять або мають намір провадити господарську діяльність з постачання теплової енергії, а також дозволить збалансувати інтереси держави, суб’єктів господарювання та споживачів теплової енергії.

Додаткові витрати для впровадження запропонованого регуляторного акта не потребуються.

Як зазначено в повідомленні, зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом місяця з дня оприлюднення проекту постанови у письмовому та/або електронному вигляді.

Звіт про результати проведення публічного громадського обговорення шляхом електронних консультацій з громадськістю буде оприлюднений на веб-сайті Комісії не пізніше, ніж через два тижні після його закінчення.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)