ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНацкомісія оголосила результати перевірки тарифів на газ

Нацкомісія оголосила результати перевірки тарифів на газ

В Нацкомісії провели перевірку раніше встановлених тарифів на газ для населення. Робоча група відзвітувала про результати перевірки.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг провела перевірку коректності тарифів на природний газ для населення. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі регулятора.

Зокрема, проводилась перевірка встановлених НКРЕКП цін на «блакитне» паливо постановою від 03.03.2015 № 583.

Відтак, у регуляторі заявили, що результати перевірки Робочої групи свідчать про те, що тарифи є коректними.

«З урахуванням суспільного інтересу, для додаткового підтвердження даних, що використовувалися для розрахунку, Робоча група пропонує НКРЕКП сформувати детальне технічне завдання та провести додаткову комплексну спеціалізовану перевірку із залученням незалежних фахівців», - зазначають у НКРЕКП.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг створила Робочу групу з перевірки обґрунтованості тарифів на газ для населення. Відповідне рішення відображено в Наказі №178 від 02.06.2015 року. Переважну більшість учасників Робочої групи становили саме представники іноземних компаній.

 
Коментарі (1)
Федор
25 Липня 2015 p. 17:23
Члены Нацкомисси не что иное как уроды и подонки,работают по заказу высокопоставленных чиновников. Как можна говорить о корректности тарифов на газ лдля населения Украины, если пенсии и зарплаты большинства соотечественников - мизерные. Им не хватает на хлеб, не говоря уже за лекарства,которые наверное по мнению таких же специалистов подонков и жополизов тоже реальные. Суки правители. Берут кредиты,наполняя свои личные карманы,а народ при этом полностью обнищал. Гады превратили страну в наиболее бедное африканское государство. Такую власть надо смести с лица земли. Эти уроды хуже за Януковича. Лучше бы Янек и далее срал на золотом унитазе,если он у него был. У Вальцмана(Порошенко) и других жидо-масонов (Турчинова, Яйценюка и Гройсмана,им подобных) есть больше сбережений чем в предыдущих руководителей государства. Ярош недавно выразился в интернете,что Порошенко за период правления страной обогатился более чем в 7 разов. Ляшко также недоволен этим подонком и выразился,что его в ближайшее время вынесут на вилах из Администрации Президента, Дай Бог,чтоб это чудо свершилось в кратчайшие сроки.