ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Нафтогаз» кличе боржників до суду

«Нафтогаз» кличе боржників до суду

«Нафтогаз» планує судитися з комунальними підприємствами, які мають борги за газ перед компанією. Зокрема, НАК звернулася до суду, аби змусити «Полтаватеплоенерго» повернути заборговані кошти.

НАК «Нафтогаз України» звернулась до господарського суду Полтавської області з проханням стягнути з КП «Полтаватеплоенерго» 34,856 млн грн. Відповідну суму комунальники заборгували «Нафтогазу» за «блакитне» паливо. Про це йдеться у визначенні госпсуду Полтавської області у справі № 917/1591/14 від 6 серпня, розміщеній на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень.

Зокрема, у тексті справи зазначено, що суддя Тимощенко О.М. вивчив матеріали, подані «Нафтогазом», та визнав їх достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду. «Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі», – йдеться в тексті повідомлення.

Судовий розгляд справи призначено на 10:00 26 серпня.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», станом на 29 липня сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ та прямих промислових споживачів перед НАК «Нафтогаз України» становить 19,7 млрд грн.
 
Коментарі (0)