ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Нафтогаз» наполягає на невинності перед держбюджетом

«Нафтогаз» наполягає на невинності перед держбюджетом

НАК «Нафтогаз України» заперечує заборгованість перед державним бюджетом та заявляє, що, попри негаразди, усі податки та збори сплачує своєчасно та у повному обсязі.

НАК «Нафтогаз України» усі податки та збори до державного бюджету сплачує своєчасно та у повному обсязі. Більше того, станом на 1 вересня 2013 року компанією сформовано переплату за податковими та іншими обов'язковими платежами у розмірі понад 1,1 млрд грн, - інформує прес-служба компанії.

Окрім того, станом, на 1 вересня 2013 року, у компанії також заявляють, що до державного бюджету перерахували понад 9 млрд грн (106%) податків та зборів (обов'язкових платежів), з них майже 1,6 млрд грн зараховано з переплат, які виникли станом на 1 січня 2013 року.

При цьому податкові платежі здійснюються, незважаючи на те, що НАК «Нафтогаз України» не отримала кошти на покриття касового дефіциту в сумі понад 10,6 млрд грн, передбачені Розпорядженням Кабінету Міністрів №618-р від 17 липня 2013 року.

Нагадаємо, напередодні у ЗМІ з’явилася інформація про те, що за підсумками року «Нафтогаз» може залишитися винним державному бюджету 9 млрд грн.

 
Коментарі (0)