ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика«Нафтогаз України» отримав ще 124 млн грн

«Нафтогаз України» отримав ще 124 млн грн

Вчора ПАТ «Київенерго» перерахувало 124,2 млн грн НАК «Нафтогаз України» як розрахунок за спожитий природний газ для виробництва теплової енергії для потреб населення.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Товариства.

Ці кошти є частиною компенсації різниці між чинними тарифами на теплову енергію для потреб населення в Києві та собівартістю її виробництва.

Кошти надійшли на рахунок Компанії від КМДА 14 серпня. КМДА у свою чергу отримала їх у вигляді субвенції з державного бюджету для погашення різниці у тарифах відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №517 від 11.06.2012 року.

Таким чином, з урахуванням цієї компенсації, заборгованість з різниці в тарифах перед Київенерго на сьогоднішній день зменшилася до 2,1 млрд грн. Водночас заборгованість Компанії перед газовиками за спожитий на теплоенергію для населення газ також зменшилася – до 1,246 млрд грн.

Нагадаємо, 31 липня і 6 серпня 2012 року ПАТ «Київенерго» після отримання компенсації з різниці в тарифах перерахувало загалом 1,2 млрд грн НАК «Нафтогаз України» як розрахунок за спожитий природний газ для виробництва теплової енергії для потреб населення.

 
Коментарі (0)