ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійНАЗК винесло припис меру столиці Віталію Кличку

НАЗК винесло припис меру столиці Віталію Кличку

Національне агентство з питань запобігання корупції винесло припис меру столиці Віталію Кличку стосовно директора КП «Київзеленбуд»
Національне агентство з питань запобігання корупції винесло припис меру столиці Віталію Кличку стосовно директора КП «Київзеленбуд», повідомляє прес-служба НАЗК.
 
"Національне агентство з питань запобігання корупції на своєму засіданні прийняло рішення про внесення припису про порушення вимог законодавства щодо етичної поведінки, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, інших порушень закону Київському міському голові Віталію Кличку", - йдеться у повідомленні.
 
Припис внесено стосовно генерального директора КП «Київзеленбуду» Михайла Наконечного.
 
Встановлено, що генеральний директор "Київзеленбуд" порушив вимоги ч.1 ст.36 Закону України "Про запобігання корупції", а саме - не передав належні йому підприємства та корпоративні права – ТОВ «Київська свічкова фабрика» в управління іншій особі.
 
"Призначений на посаду 31 серпня 2016 року чиновник мав протягом 30 днів після призначення зробити це, проте не зробив, чим вчинив правопорушення, пов’язане з корупцією", - наголосили в НАЗК.

Агентство вимагає провести щодо Михайла Наконечного службове розслідування та розглянути питання щодо притягнення його до відповідальності. 

 
Коментарі (0)