ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНегода погасила світло у 5 областях

Негода погасила світло у 5 областях

Раптова зміна погодних умов призвела до знеструмлення ряду населених пунктів у деяких регіонах країни. Так, наслідком вчорашньої негоди стало відключення від електропостачання майже сорока селищ у 5 областях.

Через негоду сьогодні без світла перебуває майже чотири десятки населених пунктів у різних регіонах країни. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

«У ніч з 23 на 24 вересня внаслідок несприятливих погодних умов, через спрацювання систем захисту ліній електропередач, сталося знеструмлення 39 населених пунктів (у тому числі 8 частково)» - йдеться у повідомленні.

При цьому уточнюється, що без світла населені пункти 5 областей. Зокрема, 22 н.п. – Дніпропетровської, 6 н.п (частково) Київської, 5 н.п. – Чернігівської, 4 н.п. - Одеської та 2 н.п. (частково) – Запорізької областей.

«До відновлення енергопостачання залучено бригади обленерго» - резюмується у повідомленні.

Примітно, що водночас кримські ЗМІ повідомляють про відключення світла з аналогічних причин у 203 населених пунктах півострова. При цьому, у яких саме, не зазначається.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Київській області ввели графіки аварійних відключень електроенергії для населення. Жителів області від відсутності світла в пікові години відділяє лише команда диспетчера центральної енергетичної системи країни.

 
Коментарі (0)