ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНегода «вдарила» по газопроводах

Негода «вдарила» по газопроводах

Негода, що ходила Україною вночі з 24 на 25 вересня, залишили свій слід у двох областях держави. Там частково пошкоджені покрівлі будівель, газопроводи та повалено дерева.

Станом на 24 вересня у Дніпропетровській та Запорізькій областях внаслідок складних погодних умов (сильний дощ, пориви вітру) частково пошкоджено покрівлі будівель, газопроводи та повалено дерева. Про це йдеться в оперативній інформації Міністерства надзвичайних ситуацій.

«Одна особа загинула та 6 осіб постраждало, яких госпіталізовано. Станом на 7 годину 25 вересня відновні роботи продовжуються. До робіт залучено підрозділи ДСНС та комунальні служби», – йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в ніч з 23 на 24 вересня внаслідок несприятливих погодних умов, через спрацювання систем захисту ліній електропередач, сталося знеструмлення 39 населених пунктів (у тому числі 8 частково).  У прес-службі МНС уточнили – без світла населені пункти 5 областей. Зокрема, 22 н.п. – Дніпропетровської, 6 н.п (частково) Київської, 5 н.п. – Чернігівської, 4 н.п. - Одеської та 2 н.п. (частково) – Запорізької областей.
 
Коментарі (0)