ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНегода заблокувала українські міста для транспорту

Негода заблокувала українські міста для транспорту

В Україні через снігові замети ускладнено проїзд до 461 населеного пункту

У Тернопільській області - до 120 населених пунктів, у Рівненській - 85, Волинській - 70, Вінницькій - 60, Хмельницькій - 60, Житомирській - 33, Чернівецькій - до 22, Івано-Франківській - 8, Львівській - 3.

Однак проїзд дорогами державного значення, станом на ранок 20 грудня, забезпечений. До розчищення доріг залучалось 1,4 тис. одиниць техніки. Зокрема у цілодобовому режимі працює робоча група оперативного штабу МНС України.

Найскладніша ситуація виникла у Донецькій області на автодорозі «Артемівськ-Лисичанськ», де на кордоні з Луганською областю в снігових заметах опинилося понад 67 автомобілів.

В даний час рух автотранспорту відновлено частково - в заметах залишаються 17 вантажних автомобілів. Роботи з розчищення траси тривають.

Основні зусилля МНС направлені на надання допомоги у відновленні енергопостачання населених пунктів, забезпеченні електроенергією лікувальних закладів, систем життєзабезпечення і забезпечення проїзду транспорту на основних автодорогах державного значення, зокрема на автошляхах «Київ-Львів», «Київ-Чоп», «Київ-Одеса», «Київ-Харків», «Київ-Чернігів», «Харків-Сімферополь» та у місті Київ.

Джерело: УНІАН

 
Коментарі (0)