ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійОлександрія приступить до утилізації сміття

Олександрія приступить до утилізації сміття

Після «розбору польотів» стосовно водяної стихії було розглянуто питання сміттєзвалищ.

Нещодавно в Олександрії під час чергової апаратної наради вся увага була прикута до теми стосовно надзвичайних ситуацій та екологічної безпеки міста. Якщо конкретніше, то начальники відповідних управлінь розповіли голові міської ради, які були вжиті заходи для ліквідації наслідків танення снігу. Ну і друге питання стосувалось сміттєзвалищ, адже ця тема наразі є болючою не лише у районному центрі, а й у багатьох містах України.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Олександрійської міськради.

Першим своє слово взяв Г.Лоцман, який є заступником начальника управління житлово-комунального господарства у місті Олександрія. Під час своєї доповіді він відмітив, що всі забиті русла були прочищені, те ж саме стосується і решіток, які вмонтовані у зливові стоки та каналізації.
 
Крім того, були обстежені ставки та греблі, про всяк випадок в резерві є мішки з піском, тому у разі значного підвищення рівня води вони будуть задіяні. Але на даний момент усі водоймища міста перебувають в нормальному стані. Також представники виконавчих органів отримали звіти від орендарів ставків, у цих документах відповідальні особи вказали інформацію щодо рівня води. Як виявилось, приводу для хвилювання немає.
 
Після «розбору польотів» стосовно водяної стихії було розглянуто питання сміттєзвалищ. Адже мало того, що такі місця наносять шкоду екології, так весь непотріб ще й загорається. А цим запахом дихають громадяни міста, в тому числі і діти. Раніше на засіданнях міської ради ця проблема вже розглядалася, були запропоновані напрямки її вирішення, але ситуація залишилась незмінною. То ж на цій нараді представники влади вже перейшли до справи. Як висновок, відповідальні особи мають незабаром скласти звіт, у якому вказати суму коштів, необхідну для ліквідації сміття.
 
Зазначимо, що більше всього шкоди приносять олександрійські підприємства, адже вони не мають елементарних засобів для утилізації. А що стосується співробітників МНС, то у них немає часу для контролю за смітниками.
 
Анна Недогибченко
 
Коментарі (1)
Юрій
25 Березня 2012 p. 15:56
Абсурд!!! Яка промисловість в Олександрії????? Ви що з космосу? Ніхто ніколи не займався питанням сміття,за десятиріччя назбиралось... А промисловість місцева влада знищила ще 10 років тому! А ті дрібні підприємці яких на пальцях однієї руки можливо перерахувати - ЦЕ ПРОМИСЛОВІСТЬ? Спитайте в міського голови чому не прибирається сміття, ТА ДЕ ЗНИКЛА ПРОМИСЛОВІСТЬ!!!!!!