ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійІнфраструктура Луганська згорає «живцем»

Інфраструктура Луганська згорає «живцем»

Обстановка в Луганську залишається критичною, щодня в результаті обстрілу відбуваються нові руйнування. З тієї ж причини в місті почастішали випадки моментального загоряння житлових будинків.

У Луганську тривають збройні протистояння. Через них в місті зростає кількість зруйнованих об'єктів інфраструктури. Крім того, там почастішали випадки моментального спалаху житлових будинків та іншої нерухомості. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Луганської міської ради.

Крім того, вже 26 день поспіль в обласному центрі немає світла та води, не працює мобільний та стаціонарний зв'язок.
 
«У місті гостро стоїть питання відсутності води, зберігається серйозна проблема з припиненням поставок продуктів, медикаментів і палива. У продажу є тільки найнеобхідніші продовольчі товари. Тривалий час жителі обласного центру не можуть отримати зарплати, пенсії і соціальні виплати», - йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 31 липня обстріли залишили Луганськ без електропостачання. На даний момент знеструмлено житлові будинки, об'єкти соціальної сфери, у тому числі лікувальні установи.
 
Коментарі (0)