ГоловнаНовини ЖКГПодіїНКРЕ покинув «капітан»

НКРЕ покинув «капітан»

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, іде під ліквідацію. Сьогодні Президент звільнив голову відомства. Відповідне рішення закріплене указом Голови держави.

Президент України Петро Порошенко звільнив Сергія Тітенка з посади голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики.  Про це йдеться в указі Глави держави №740/2014 від 24 вересня, розміщеному на офіційному сайті Президента.

«Звільнити Тітенка Сергія Михайловича з посади голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики», - зазначається в документі.

Нагадаємо, раніше своїми указами Глава держави ліквідував Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, та НКРЕ, і створив  на їх базі Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг. Вищевказані рішення закріплені указами №692-695 від 27 серпня 2014 року.

Головою нового регулятора (НКРЕКП) призначений Володимир Демчишин. Її членами стали Володимир Євдокимов, Руслан Машляківський, Андрій Герус, Андрій Ткаченко, Валерій Тарасюк і Юлія Ковалів.

 
Коментарі (0)