ГоловнаНовини ЖКГПодіїНКРЕКП перестала видавати ліцензії на паперових носіях

НКРЕКП перестала видавати ліцензії на паперових носіях

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики з 1 січня 2017 року не видає ліцензії на паперових носіях

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, з 1 січня 2017 року припинила видачу ліцензій на паперових носіях. Натомість рішення про видачу ліцензії, оприлюднене на сайті комісії, вважатиметься підтвердженням набуття права на провадження виду господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню.

Законом України від 26.11.2015 № 835-VIII «Про внесення змін до Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців" та деяких інших законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень з державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» (із змінами), внесено зміни до Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності», які набрали чинності 01.01.2017, згідно з якими НКРЕКП не видає ліцензії на паперовому носії.

При цьому, згідно із частиною п’ятою розділу II «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України від 26.11.2015 № 835-VIII визначено, що до 01.01.2019 набуття здобувачем ліцензії права на провадження виду господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню, відбувається з дня оприлюднення прийнятого органом ліцензування рішення про видачу ліцензії на його офіційному веб-сайті.

Таким чином, замість бланку ліцензії на паперовому носії підтвердженням набуття права на провадження виду господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню, є оприлюднення прийнятого НКРЕКП рішення про видачу ліцензії на його офіційному веб-сайті www.nerc.gov.ua.

Вирішили зробити ремонт? Якісно виконають всі будівельні та ремонтні роботи майстра. Наприклад, до Вашої уваги представлений ремонт квартир під ключ львів . Більш детально ознайомитися з пропонованими послугами можна на сайті https://kirsland.com.

 
Коментарі (0)