ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНКРЕКП починає перевірку всіх газопостачальників, які мають найвищі тарифи — Д.Шмигаль

НКРЕКП починає перевірку всіх газопостачальників, які мають найвищі тарифи — Д.Шмигаль

Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг розпочинає перевірку газопостачальників, які мають найвищі тарифи на транспортування газу
Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг розпочинає перевірку газопостачальників, які мають найвищі тарифи на транспортування газу. 
 
Про це написав в Telegram Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
 
“За результати наради з відповідальними відомствами сформовано механізм, який дозволить зменшити ціну на транспортування газу. НКРЕКП терміново починає ретельну перевірку всіх газопостачальників, які на сьогодні мають найвищі тарифи на цю послугу”, — написав Шмигаль.
 
Також Денис Шмигаль нагадав, що сьогодні в Україні 3,1 млн домогосподарств отримують субсидії для оплати комунальних послуг. Середній розмір нарахувань, наприклад за листопад 2020 року, становив 1,6 тисячі гривень. Це майже на 250 грн більше, ніж у 2019 році. В окремих регіонах середній розмір субсидії за рік зріс на 300-500 грн щомісячно.
 
Нагадаємо, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердила тарифи для всіх облгазів на 2021 рік. У 40 облгазів після Нового року тарифи зросли. І лише у двох – знизилися.
 

Тепер у платіжці від оператора газорозподільної системи в графі «плата за розподіл (доставку) природного газу» стоятиме більша цифра.  

 
Коментарі (0)