ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНКРЕКП встановлюватиме тарифи на воду по-новому

НКРЕКП встановлюватиме тарифи на воду по-новому

Від сьогодні в Україні діятиме Процедура встановлення тарифів на послуги водопостачання та водовідведення, яка визначає єдиний механізм подання документів для встановлення тарифів.

Сьогодні набрала чинності Процедура встановлення тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі НКРЕКП.

Дана Процедура застосовуватиметься Комісією при встановленні тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем).
 
Дія Процедури поширюється на суб’єктів господарювання, які є виконавцями послуг з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), та державне регулювання діяльності яких здійснює НКРЕКП.
 
Зокрема, Процедура визначає єдиний механізм подання документів для встановлення тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) та затверджує форми подачі розрахункових матеріалів виконавцями послуг.
 
У прес-службі додали, що установлення факту нецільового або необґрунтованого використання виконавцем послуг коштів, передбачених структурою тарифу, є підставою для прийняття Комісією рішення про зміну тарифу або окремої складової частини структури тарифу.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», НКРЕКП перегляне постанови про становлення та застосування тарифів на електроенергію для населення. Засідання Комісії відбудеться у вівторок 24 лютого.
 
Коментарі (2)
Коля Пухов
20 Лютого 2015 p. 22:56
У 2010-2013 роках держава потурбувалася, щоб тисячі найбільш соціально незахищених працівників залишились без роботи у зв"язку з так званими "ліквідаціями" державних установ. А тепер держава піклується, щоб ці залишені нею без засобів існування та досі не працевлаштовані не мали права на субсидію чи компенсацію.
Коля Пухов
22 Лютого 2015 p. 21:13
Переважна більшість українців не цікавляться змінами у законодавстві, оскільки автоматично спрацьовує набутий рефлекс: якщо від влади виходить якась законотворча новела, то це , як правило, майже не замасковане обкрадання пересічної маси населення.