ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаНімці навчатимуть трускавецькі ОСББ тепломодернізації будинків

Німці навчатимуть трускавецькі ОСББ тепломодернізації будинків

У ході семінару підніматимуться такі питання, як «Управління житловою нерухомістю в Німеччині.

Два дні представники ОСББ, органів влади та комунальних підприємств Трускавця вивчатимуть досвід німецьких колег з питань управління нерухомістю та санації будинків.

Семінар відбувається з ініціативи та сприяння міського голови Руслана Козира та Львівської регіональної асоціації міст України під егідою Фонд Фрідріха Науманна за Свободу (ФФН).

Учасників привітав міський голова Трускавця Руслан Козир. Він наголосив на доцільності проведення таких семінарів, адже якщо нас не влаштовує робота нашої комунальної сфери, то не обов’язково знову і знову «винаходити велосипед», слід лише раціонально використати те надбання, той досвід, який уже плідно працює і виправдовує себе упродовж багатьох років в інших країнах.

У ході семінару підніматимуться такі питання, як «Управління житловою нерухомістю в Німеччині: договір управляючого, угоди з постачальниками комунальних послуг, страхування житлової нерухомості», «Німецький досвід: проблеми енергоаудиту, енергоаудит в Україні», «Фінансове і бухгалтерське обслуговування ОСББ. Підготовка термомодернізації будинків», «Ремонт і технічне обслуговування будинків», «Захист житлових прав ОСББ. Юридичні можливості регулювання спорів з неплатниками».

На семінарі присутні голови ОСББ, мешканці міста, керівники комунальних підприємств, представники влади.

Джерело - ЗІК

 
Коментарі (0)