ГоловнаНовини ЖКГПолітикаНімеччина допускає послаблення санкцій проти Росії

Німеччина допускає послаблення санкцій проти Росії

Міністр закордонних справ Німеччини Зігмар Габріель допускає поступове послаблення санкцій проти Росії, накладених на неї через дії на Донбасі, якщо буде відчутний прогрес у виконанні мінських угод
Міністр закордонних справ Німеччини Зігмар Габріель допускає поступове послаблення санкцій проти Росії, накладених на неї через дії на Донбасі, якщо буде відчутний прогрес у виконанні мінських угод, передає польське видання Gazeta Wyborcza.
 
"Наша позиція була і є такою: якщо за активної участі Москви буде дійсно позитивний, відчутний прогрес у виконанні мінських домовленостей, ми також повинні розглянути поступове послаблення санкцій, накладених на Росію у зв'язку з діями у східній Україні", - сказав міністр закордонних справ Німеччини Зігмар Габріель.
 
За словами Зігмара Габріеля, ситуація на Сході України є «стабільно складною», тому не можна говорити про істотне виконання мінських угод .

"Санкції через захоплення Криму не мають з ними нічого спільного. Вони були накладені через незаконну анексію Кримського півострова, і я не знаю нікого, хто б виступав або навіть розмірковував про їхнє скасування", - сказав Зігмар Габріель. 

 
Коментарі (0)