ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНорвегія залучатиме інвестиції в українську енергоефективність

Норвегія залучатиме інвестиції в українську енергоефективність

Залучати інвестиції у вітчизняну енергоефективність згодилась Норвегія. Проте, зазначається, на часі розробка стратегії модернізації інженерно-технічного фонду житлово-комунального господарства.

Норвегія готова залучати інвестиції для розвитку енергоефективності та енергозбереження в Україні. Про це заявив Старший радник Міністерства закордонних справ Норвегії Олав Берстад, передає прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Він заявив, що наразі важливо розробити дієву стратегію модернізації інженерно-технічного фонду житлово-комунального господарства.

«Норвегія має достатньо напрацювань не тільки у технологічно-проектних рішеннях, а й в інвестиційній діяльності. Наразі реалізується ряд проектів на регіональному рівні в Україні і які показують досить позитивні результати», - сказав Олав Берстад.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Україна готова направити 800 млн грн. разом із міжнародними фінансовими донорами для фінансування Фонду енергоефективності. Це передбачає представлена Міністерством регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ фінансова модель.

 
Коментарі (1)
Алекс
21 Лютого 2016 p. 16:27
Не видитесь на эти так называемые "теплые кредиты" никто Вам ничего не компенсирует я например взял этот кредит 23. 10. 2015. и по сегодняшний день не копейки компенсации не получил а проценты-то тикают...