ГоловнаНовини ЖКГТранспортНове життя запорізьких трамваїв коштуватиме 12 мільйонів

Нове життя запорізьких трамваїв коштуватиме 12 мільйонів

У бюджеті на наступний рік необхідно виділити «Запоріжелектротранс» 12 млн грн. Це дозволить щомісяця проводити капітальний ремонт 2 трамваїв і 3 тролейбусів.

У КП «Запоріжелектротранс» зданий в експлуатацію капітально відремонтований трамвайний вагон Т-3. Реконструкція трамваю виконана вагоноремонтними майстернями підприємства, котрі освоїли технологію капітального ремонту рухомого складу з використанням сучасних матеріалів.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Запорізької міської ради.

Оновлений трамвай відрізняється не тільки привабливим дизайном, але і комфортними та безпечними умовами для перевезення пасажирів. Вартість виконаних робіт, що включають ремонт і фарбування кузова, переобладнання салону, сидінь, встановлення опалення, заміну колісних пар і гальм, склала близько 170 тис. грн. Це майже в 8 разів менше в порівнянні з розцінками сторонніх ремонтників.

У міській раді припускають, що в ході серпневого коригування бюджету вдасться виділити кошти для капітального ремонту ще 14 трамваїв і 8 тролейбусів.

«У бюджеті на наступний рік необхідно виділити «Запоріжелектротранс» 12 млн грн. Це дозволить щомісяця проводити капітальний ремонт 2 трамваїв і 3 тролейбусів. При таких темпах ми зможемо реконструювати весь рухомий склад електротранспорту за два роки», - заявив мер міста Олександр Сін.

 
Коментарі (0)