ГоловнаГоловнеЖитлоНовообрані депутати вимагають житла

Новообрані депутати вимагають житла

Ще не встигли новообрані народні депутати зібратися для роботи, як більшість з них подало заявки на розселення. У Регламентному Комітеті Верхоної Ради стверджують, що такого напливу заявок на житло в Києві не було ніколи

Про це повідомив голова Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради України, народний депутат від фракції «Партія регіонів» Володимир Макеєнко.

«Вже подано близько 180 заявок від депутатів на розселення, при цьому в готелі всього близько 80 місць», - зазначив нардеп.

За словами пана Макеєнка, такого напливу заявок не було ніколи. У той же час, голова регламентного комітету висловив деякі здивування з приводу того, що багато депутатів, які перемогли на мажоритарних округах, і є достатньо забезпеченими людьми, також подали відповідні заявки.

«Потрібно з кожним розмовляти індивідуально, тому що дійсно юридично мають право: не прописаний у Києві, немає квартири в Києві. Але коли дивишся аналізи соціологів і скільки витрачено матеріальних ресурсів в округах, відчуваєш, що людина може вирішити собі все сам, але він чомусь пише заяву», - розповів Володимир Макеєнко.

Депутат також пояснив, що це може бути пов'язано з тим, що багато нових народних депутатів обрані в регіонах і до цього не проживали у столиці.

«Потрібно, щоб робоча група почала працювати і та підгрупа, яка займатиметься розселенням, чітко бачила і знала, скільки депутатів, які депутати, і які у нас можливості», - підсумував пан Макеєнко.

Як відомо, в Києві народним депутатам, які не мають власного житла, надається номер у готелі «Київ».

Джерело: Подробиці

 
Коментарі (1)
Михаил
28 Листопада 2012 p. 17:29
Пусть выдадут общаги этим слугам народа