ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїОбстріли «ставлять хрест» на будинках та електропостачанні Донецька

Обстріли «ставлять хрест» на будинках та електропостачанні Донецька

У Донецьку знеструмлено понад двісті трансформаторних підстанцій. Мережі електропостачання були пошкоджені у трьох районах міста. Окрім того, значних руйнувань зазнали житлові будинки.

Через обстріли у Київському, Петровському та частині Кіровського району Донецька є пошкодження на мережах електропостачання. Про це повідомляє прес-служба Донецької міської ради.

«Ремонтні бригади ведуть відновлювальні роботи. Всього на ранок по місту знеструмлено 220 трансформаторних підстанцій», - йдеться в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що ніч з 25 на 26 серпня в місті пройшла неспокійно, особливо для жителів Петровського та Київського районів.

«В результаті бойових дій в Петровському районі були повністю знищені житлові будинки 14 та 16, а також госпбудівлі по вул. Курортна, пошкоджено будинок 30 по вул. Лейтенанта Ніколенка та приміщення цеху завантаження і розвантаження вугілля шахти Трудовська. Обстрілу піддалися також вулиці Гладковського, Вуглегірська, Радищева і Кіровоградська. Загинуло три мирних жителя» - підкреслюється в повідомленні.

Також додається, що в Київському районі в результаті попадання снарядів є руйнування будинків по вул. Орбіти і Велозаводською.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, учора в Донецьку було знеструмлено мікрорайон Текстильник. Крім того, у двох районах були проблеми з водопостачанням.

 
Коментарі (0)