ГоловнаНовини ЖКГПодіїО.Буславець може стати міністром, якщо витягне енергетику з кризи - Д.Шмигаль

О.Буславець може стати міністром, якщо витягне енергетику з кризи - Д.Шмигаль

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що т.в.о. міністра енергетики та захисту навколишнього середовища Ольга Буславець може стати міністром, якщо витягне енергетичну сферу з кризи
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що т.в.о. міністра енергетики та захисту навколишнього середовища Ольга Буславець може стати міністром, якщо витягне енергетичну сферу з кризи. 
 
Про це Денис Шмигаль сказав в ефірі телеканалу ICTV .
 
"По міністерству енергетики є тимчасово виконувач обов'язків. Ольга Буславець досить професійна і у неї є можливість стати міністром, якщо витягне енергетичну сферу з кризи", - заявив прем'єр-міністр Денис Шмигал.
 
Керівниця Міністерства енергетики та захисту довкілля Ольга Буславець мала бути призначена міністром, але наразі очолюватиме відомство у статусі виконувача обов'язків.
 
Рішення про призначення Ольги Буславець міністром раніше зняли з розгляду Верховної Ради через втручання президента Володимира Зеленського.
 
Нагадаємо, прибуваючи на посаді т.в.о. міністра енергетики та захисту навколишнього середовища Ольга Буславець вже встигла зробити декілька гучних заяв: щодо найменшего тарифу для українців у порівнянні з європейськими країнами та намірів Мінекоенерго знизити «зелений» тариф без пролонгації терміну виплат.
 
Коментарі (0)