ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаОдеса вийшла на фінішну пряму щодо підготовки до зими

Одеса вийшла на фінішну пряму щодо підготовки до зими

Наразі готові до подачі тепла майже 100% одеських будинків комунальної власності.

На сьогодні практично завершена підготовка та здача систем теплопостачання у всіх будинках міста, повідомив віце-мер Одеси з житлово-комунальних питань Анатолій Орловський.

«На 1 вересня у нас поставлене завдання: здати всі опалювальні системи в повному обсязі. Це завдання буде повністю виконане, не залежно від того: відомче це житло чи перебуває у комунальній власності, будинок ЖБК, ОСББ чи установа бюджетної сфери», - сказав він.

Чиновник зазначив, що за оперативною інформацією на 10 серпня, в Одесі у стовідсотковому обсязі готові до майбутнього опалювального сезону всі без винятку об'єкти управління культури і соціального захисту: «Поодинокі випадки, тобто за два-максимум по три адреси, де ще готуються системи, - це будівлі, що знаходяться у відомстві управління освіти, охорони здоров'я і спорту, і вдома, за які відповідають ЖКСи. Але все це - питання, які вирішуються протягом найкоротшого часу», - говорить Анатолій Орловський.

За словами віце-мера, наразі готові до подачі тепла майже 100% будинків комунальної власності. «До кінця серпня питання готовності систем теплопостачання житлового фонду міста до опалювального сезону буде закритий. Уже відомо, що цього року подачу тепла в будинки одеситів, лікарні, школи і дитячі сади ми почнемо 15-го жовтня. Всі прекрасно знають, що старт опалювального сезону - це справа не одного дня - є графік підключень, є форс-мажорні обставини».

Думська

 
Коментарі (0)