ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГОдещина нарощує газові борги

Одещина нарощує газові борги

В Одеській області рівень розрахунків за газ суттєво скоротився. Однією з причин можуть бути завищені тарифи.

Рівень розрахунків за природний газ в Одеській області зменшився на 30,5%. Наразі він складає 21,3%. (У порівнянні з червнем місяцем (51,9%).  У зв’язку із цим, Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник закликав керівництво Одеської області не допустити випадків встановлення необґрунтованих тарифів.

Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Мінрегіону.

«Необхідно негайно виправити ситуацію та забезпечити стовідсоткові розрахунки за використаний природний газ», - наголосив міністр.

Геннадій Темник зазначив, що у питанні тарифоутворення, постійно діюча робоча група з перевірки економічної обґрунтованості тарифів на житлово-комунальні послуги в області повинна працювати на випередження. Завдання робочої групи – не допустити випадків встановлення необґрунтованих тарифів.

Як повідомляла «Україна Комунальна»,  Мінрегіон має намір серйозно перевірити економічну обґрунтованість тарифів на житлово-комунальні послуги у регіонах. Таким чином міністерство виконує доручення Прем’єр-міністра Миколи Азарова щодо cтримування росту тарифів для населення.

 
Коментарі (0)