ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняОдесити дорого заплатили за чисту воду

Одесити дорого заплатили за чисту воду

Одещина витратила близько 12,8 млн грн на очисні споруди та роботи для захисту територій від підтоплення.

Протягом минулого року на реалізацію регіональної програми охорони довкілля Одеській області було виділено близько 12,8 млн грн. У тому числі - 11,24 млн грн було виділено на будівництво та реконструкцію каналізаційних очисних споруд, 1,33 млн грн – на розчистку русел річок, а також захист від підтоплення.

Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Одеської ОДА.

За словами начальника державного управління охорони навколишнього природного середовища в Одеській області Анатолія Яцкова, роботи з будівництва та реконструкції очисних каналізаційних споруд та мереж проводилися в с. Надеждівка Арцизького району, с. Бритівка Білгород-Дністровського району, м. Біляївка та смт Хлібодарське Біляївського району, м. Березівка Березівського району, м. Кодима, смт Чорноморське Комінтернівського району, смт Любашівка Любашівського району, смт Великодолинське Овідіопольського району, смт Тарутине Тарутинського району.

Також у минулому році було проведено роботи із захисту від підтоплення частини території с. Кучургани та смт Лиманське Роздільнянського району Одеської області, а також будівництво захисних дамб на р. Турунчук біля с. Яски Біляївського району.

 
Коментарі (0)