ГоловнаНовини ЖКГТранспортОдеська залізниця має наполеонівські плани щодо переїздів

Одеська залізниця має наполеонівські плани щодо переїздів

До кінця поточного року працівники Одеської залізниці модернізують та відремонтують 43 залізничних переїзди.

Роботи проводяться відповідно до Галузевої програми забезпечення безпеки руху на залізничних переїздах на 2011-2015 роки, - інформує «Україну Комунальну» прес-служба Одеської залізниці.

Цього року заплановано капітально відремонтувати 15 переїздів. Завершено роботи на 10 переїздах. Наразі повністю виконано запланований обсяг робіт з укладання переїзного настилу зі збірного залізобетону – на 25 переїздах замінено переїзні настили старого зразка на настили зі збірного залізобетону, що безумовно додасть зручностей водіям.

На двох переїздах (315 км перегону Лікарівка – Користівка та 289 км перегону Лікарівка – Павлиш) заплановано виконати роботи по покращенню умов видимості. На сьогоднішній день роботи завершено на переїзді 315 км. Такі ж роботи буде виконано на переїзді 289 км до кінця року.

На нерегульованому переїзді 2 км під’їзної колії Князеве – Городківка  (через який здійснюється автобусний рух) наразі встановлені та до 1 грудня будуть введені в експлуатацію пристрої автоматичної переїзної сигналізації.

Щорічно Одеська залізниця вкладає понад 7 млн грн у ремонт та модернізацію переїздів для створення безпечних і комфортних умов водіям  автотранспортних засобів при перетині залізничних переїздів.

Довідково: всього на балансі Одеської залізниці перебуває 740 переїздів, з них 378 перетинають автобусні маршрути. 194 переїзди обслуговуються черговим працівником, 56 таких переїздів обладнано шлагбаумами для перекриття автодоріг на всю ширину проїжджої частини. Із 546 переїздів без чергового – 437 обладнані пристроями переїзної сигналізації.

 
Коментарі (0)