ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоОдеський довгобуд отримав шанс на завершення

Одеський довгобуд отримав шанс на завершення

Як і обіцяв забудовник, він зайшов на цей будівельний об'єкт і працює там

Заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Валерій Матковський прокоментував хід виконання будівельних робіт на одеській недобудові «Золотий берег», інформує прес-служба ОДА.

Як вже повідомлялось, на цьому об’єкті за результатами домовленості з підрядниками та інвесторами робочої групи влітку 2012 року розпочалися роботи.

Валерій Матковський подякував забудовнику, який виконав обіцяння з відновлення на даному об’єкті робіт, та прокоментував поточну ситуацію.

 «Як і обіцяв забудовник, він зайшов на цей будівельний об'єкт і працює там. Раз на два тижні ми зустрічаємося на цьому будівельному майданчику, я, таким чином, контролюю хід робіт. Всі зобов'язання, які взяв на себе пан Селезньов, працюватиме протягом двох місяців без вирішення питань, пов'язаних з керованістю компанії, він виконав», - зазначив керівник області.

Валерій Матковський також додав, що він знову доручить перевірити виконання робіт на будівельному майданчику.

Нагадаємо, одеський довгобуд ЖК «Золотий берег», розташований за адресою: Фонтанська дорога, 118, протягом багатьох років був одним з найпроблемніших в регіоні. «Це великий будівельний об'єкт, який тривалий час стояв, і роботи на ньому не проводилися. Це 987 квартир, 987 інвесторів, які з 2008 року не знали, якою буде доля їхніх сімей, де вони будуть жити і яка доля тих грошей, які вони вклали сюди. Це люди, які продали своє житло, перебралися жити до родичів, взяли кредити і всі ці роки виплачували їх, і ніякої впевненості у них не було в тому, що цей об'єкт буде добудований», - розповів свого часу В.Матковський. 

 
Коментарі (0)