ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоОшуканим одеситам пообіцяли новосілля восени

Ошуканим одеситам пообіцяли новосілля восени

В Одесі голова облдержадміністрації Валерій Матковський проінспектував хід виконання будівельних робіт на одному з найпроблемніших довгобудів Одещини - ЖК «Золотий берег»

В Одесі голова облдержадміністрації Валерій Матковський проінспектував хід виконання будівельних робіт на одному з найпроблемніших довгобудів Одещини - ЖК «Золотий берег».

Про це повідомляє прес-служба Одеської ОДА.

Він зазначив, що поновлення будівельних робіт на об’єкті, розташованому за адресою: Фонтанська дорога, 118, де будівництво було припинено кілька років тому, – це результат домовленості, досягнутої між обласною владою та забудовником. Консенсус досягнуто в рамках роботи спеціальної робочої групи, створеної за дорученням голови обласної державної адміністрації Едуарда Матвійчука.

«Як ми і обіцяли два місяці тому, що на цьому об'єкті буде розпочато роботи, їх тут і розпочато: з 1 серпня будівельники зайшли на цей об'єкт і ведуть роботи. У нас є впевненість в тому, що згідно з графіком, який наданий забудовником, до осені наступного року люди заселяться у свої квартири», - наголосив Валерій Матковський.

Він пояснив, що довгобуд ЖК «Золотий берег» протягом багатьох років був одним з найпроблемніших в регіоні: «Це великий будівельний об'єкт, який тривалий час стояв, і роботи на ньому не проводилися. Це 987 квартир, 987 інвесторів, які з 2008 року не знали, якою буде доля їхніх сімей, де вони будуть жити і яка доля тих грошей, які вони вклали сюди. Це люди, які продали своє житло, перебралися жити до родичів, взяли кредити і всі ці роки виплачували їх, і ніякої впевненості у них не було в тому, що цей об'єкт буде добудований».

Заступник голови обласної державної адміністрації поспілкувався з інвесторами цього житлового комплексу, відповів на запитання людей та запевнив їх, що обласна влада й надалі буде контролювати хід виконання робіт на цьому об’єкті. А всього на даний момент робоча група займається вирішенням проблем 19 одеських довгобудів, по кожному з них ведуться переговори із забудовниками та відпрацьовується рішення. 

 
Коментарі (0)