ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійОдеській Трасі здоров’я обіцяють «апгрейд»

Одеській Трасі здоров’я обіцяють «апгрейд»

Перед одеситами можуть з’явитися нові можливості для занять спортом, адже на Трасі здоров’я планують створити нові доріжки. Окрім того, біля неї хочуть встановити обладнання для фізичних вправ.

Одеська Траса здоров’я матиме новий вигляд. Її розширять та поділять на зони. Окрім того,  біля Траси планують побудувати нові майданчики для активного відпочинку дорослих і дітей. Відповідну наміри висловили у прес-службі Одеської міської ради.

Згідно з повідомленням, Трасу здоров'я планується розширити та розмежувати на зони: пішохідну з місцями для відпочинку; велодоріжну; доріжну для катання на роликах; бігову. Завершити упорядкування Траси мають намір до початку курортного сезону 2015 року.

Також планується організувати спортивні майданчики із силовими тренажерами та дитячі майданчики. У вечірній час всі місця відпочинку будуть максимально освітлені.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Одесі заплановано ряд заходів з благооблаштування Карантинного узвозу. Підпірна стіна буде оформлена в стилі «стріт-арт», а територія і об'єкти вздовж стіни будуть упорядковані.

 
Коментарі (0)